Известие

Collapse
No announcement yet.

как е направено т`ва ?!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• как е направено т`ва ?!

как са й направени така стоповете и мигачите отпред на тая 33-ка и според вас добре ли светят през деня и ноща
    Last edited by Kostadin`; d.m.y г., 20:05. Основание: ..

Със спрей или фолио.... единсвеното което мога да кажа,че едва ли ще светят добре и,че е много грозно
    Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
    Fiat Coupe 2.0 20V TURBO KINUGAWA TD06SL2 - 25G Billet; Madness Motorsport Remap; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM

Comment

докато се ровех из нета го открих и ми стана мн интересно как е направено щото ако е със спрей нищо няма да се вижда и пък не личи да е фолио

Comment

ми то си има специални спреове за тая работа, специално разработени да пропускат светлина ... ама колко пропускат сам може да си отговориш като гледаш снимките
        33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от -Kris- Покажи съобщение
          ми то си има специални спреове за тая работа, специално разработени да пропускат светлина ... ама колко пропускат сам може да си отговориш като гледаш снимките
          ем и ти си прав

Comment

Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщение
            ем и ти си прав
            предполагам си е чисто фолио,грозна работа
            http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
            www.ico83.snimka.bg/[/url]

Comment

Абе,я го зарежете!Селски тунинг!Май е за друг форум,а!?
              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

1.Грозно и сеслко.
                2.Част от светлината се губи и през деня особено положението става зле.
                sigpic
                Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
                BMW E30
                BMW E36

Comment

Бля нищо не ми хареса от цялата работа само това че колата е 33-ка
                  Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

Абе осрана работа!Евала на колегата,че ни светна за нея,ама нека се събудят(или каквото е) модераторите и заключат темата или направо я изтрият,че си е срамна работа.Хайде да не ни гледат сеира!То една алфа винаги може да попадне и в неподходящи ръце
                    Last edited by mordohy; d.m.y г., 01:07.
                    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                    X